Ystads Kiropraktor Klinik

Mer Massage!

Vi utökar vårt team med Elvira som är diplomerad massör! Läs mer om henne nedan där hon presenterar sig själv.
Bokning sker via receptionen i dagsläget.

Hej!
Elvira heter jag, är 25 år gammal. Jag jobbar som undersköterska på Ystad lasarett men kommer nu även jobba här på Ystad Kiropraktor Klinik som diplomerad massör. Jag har sedan många år tillbaka velat bli massör och arbeta med de och nu har jag fått en chans att förverkliga det.
Jag har fått många fina och bra kommentarer om min massage inklusive av mina kollegor på sjukhus samt på kiropraktorkliniken.

Jag utför svensk klassisk massage samt djupvävnad/triggerpunkt. Jag blev färdig diplomerad massör för lite mer än 1 år sedan. Så är ni ute efter en välgörande och grym massage så ska ni komma till mig.
Viktigt för mig är att du som patient bestämmer om vi ska prata under tiden av massage samt hur hårt du tolererar. De är fullt fokus kring dina muskler för min del och om du vill prata samtidigt, går de bra. Om du inte vill, går de också bra, såklart.

Ha de bra så ses vi kanske
/Elvira