Ystads Kiropraktor Klinik

Vi bygger på vårt team, med ännu en massör :)

Vår massage på kliniken är väldigt populär och våra patienter önskade mer massage. Eran önskan är vår lag.

Helen Jeppsson massera hos oss, på Måndagar Tisdagar och Fredagar och varannan vecka Torsdagar. Helen arbetar med svensk klassisk massage som grund och erbjuder avslappningsmassage, massage i behandlande eller förebyggande syfte samt idrottsmassage. Hon utför även behandlingar med medicinsk laser. Helen är Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage och därefter vidareutbildad Diplomerad Medicinsk Massageterapeut. Med en tidigare utbildning som Idrottslärare (20 år i yrket) har hon stor erfarenhet av kropp och träning. ” Då jag strävar efter att öka mina kunskaper vidareutbildar jag mig kontinuerligt. De senare åren till Grundtränare på IdrottsFysiologisktCenter, fördjupning inom bla höfter, axlar, fötter mm via PhysioEducation och inom medicinsk laser via Optilaser”.

Vi önskar Helen stort välkommen till vårt team <3

  • Vid bokning – kontakta tjejerna i receptionen på 0411-555102