Ystads Kiropraktor Klinik

Vi bygger på vårt team, med en till kiropraktor :)

Vi förstärka klinikens kompetens med en Manuell Terapeut (utbildad kiropraktor i England och väntar på Socialstyrelsens legitimation). Hon heter Linn Davies Sahlström och kommer ursprungligen här från vår del i Skåne. Linn har hållit på med ultralöpning i många år och har använt kiropraktik och massage som en förlängande arm, en boostar för att kunna fullfölja sina långa lopp. Hon gick först hos en kollega till oss i Malmö men hennes massör som också var och fortfarande är hennes goda vän, Helen Jeppsson (massör på vår klinik), skickade henne till Ystads Kiropraktor Klinik kring 2010. Behandlingarna blev bra och hållbara så hon kunde fortsätta sin hobby som ultralöpare runt om i Europas kuperade terräng och bergstoppar. Hon kallar sig själv för ”The Running Doctor!” Linn är en fantastisk drivande person och när hon får något för sig blir det av. Det finns inget som heter puffa på framtiden. Hon beslutade sig sedan i 30 års åldern för att bli kiropraktor. Hon läste upp sina betyg, sålde sitt hus och häst och drog till Bournemouth i syd England med sin hund för att studera till sitt framtidsyrke – kiropraktor! Vi på kliniken hälsar Linn hjärtligt välkommen till oss och ser framemot ett samarbete och lära oss något nytt. Nu kommer vi få en ännu bredare erfarenhet, kunskap och kompetens på kliniken. Jag, personligen, är så glad och stolt att Linn har valt att komma tillbaka till Sverige och till Skåne och valt att jobba på den klinik hon en gång i tiden var patient på! Läs gärna mer om Linn under personal!